cabecera 1080x140

Premio Nacional a la Mejor Labor Editorial Cultural 2008 (Grupo Contexto)

«La memoria de los animales» entre los libros de la semana — Diari de Tarragona — 3 de mayo de 2024

Ideas literarias: Los autores de esta semana son Michael Ende, 45 años después; Audrey Magee; Andrew Pettegree y Arthur der Weduwen; Claire Fuller y Douglas Westerbeke.

Con ellos los lectores y lectoras recorrerán la historia de las bibliotecas, volverán a Fantasia, serán testigos del imperialismo, acompañarán a una niña para seguir con vida y lucharán contra una pandemia.

(…) La memòria dels animals / La memoria de los animales
Claire Fuller presentarà el llibre el dijous 9 de maig a la llibreria Finestres de Barcelona

Neffy, una biòloga marina, fuig del dolor i la culpa i del gran error que ha truncat la seva carrera professional. La possibilitat de ser voluntària en un assaig controlat d’una vacuna li ofereix una manera de pagar els deutes i, potser, de començar a redimir el seu passat. Potser és l’última esperança de la humanitat per trobar la cura a una pandèmia devastadora. Però quan el virus muta i el futur que havia somiat s’esfuma, ella i altres voluntaris hauran de decidir quin camí han de triar.

La Neffy podria trobar consol en una nova tecnologia que li permet revisitar els records del passat, o confiar en els voluntaris atrapats a l’hospital amb ella, o, potser, la seva millor oportunitat es troba en el desconegut món exterior.

(…)

—Glòria Aznar