cabecera 1080x140

Premio Nacional a la Mejor Labor Editorial Cultural 2008 (Grupo Contexto)

M’expliques un conte?

«L'aneguet presumit», darrera novetat dels Vivim del Cuentu i l'editorial Baula, dins la col·lecció «Contes dexplicats»

Quina és, exactament, la funció del llibre infantil? És una pregunta clara, aparentment senzilla, però la resposta és més complexa del que sembla.

Vivim del Cuentu és un grup de contacontes, els autors que signen, juntament amb un grapat de joves il·lustradors de casa nostra, les propostes d’aquesta setmana. Contacontes d’allò més entusiasmats dedicats a transmetre però, sobretot, a entretenir a petits i grans. Seguiu-los a les xarxes socials i, si podeu, escolteu-los explicar en directe algun dels seus contes. No us en penedireu!

BUENAS NOCHES, PLANETA
Què hi passa, a casa, mentre dormim? No us despisteu! Durant la nit les joguines aprofiten i surten a passar-s’ho bé, a explorar-ho tot! En Planeta, un conillet de peluix aventurer i intrèpid, aprofitarà que la seva propietària dorm, esgotada, per sortir a tastar el gust de les galetes i seguir el ratolí cap a un viatge desconegut. Liniers, reconegudíssim autor d’origen argentí, signa aquest còmic commovedor -Premi Eisner, 2018-, molt bell, que no us podeu deixar perdre. Literatura infantil plena d’intel·ligència i efectivitat. Una opció fantàstica per a abans d’anar a dormir.

Marta Jové